Reklámdekoráció készítés

Akár beltéri, akár kültéri dekorációk készítését is vállaljuk több fajta elkészítési móddal is. Tudunk készíteni grafikákat táblás anyagokra (habosított PVC, sikó lemez, plexi), matricákat UV laminálással, plottervágott fóliadekorációkat is.

Ezeket a nyomtatási munkákat jellemzően egy 130 cm nyomatszélességű HP Latex nyomtatóval készítjük. Azaz 130 cm szélességig (és szinte bármilyen hosszúságig) egyben ki tudunk nyomtatni grafikákat. Azért nem számít a hosszúság, mivel ez a nyomtató nem íves médiával dolgozik, hanem egy tekercsre van feltekerve a médium amire nyomtat, vagyis egy “papírlap”, ha úgy vesszük akkor 1,37m x 50m méretű.
 
Különböző médiára tudunk nyomtatni, a sima plakátpapírtól kezdve, molinón át, one-way-vision fóliáig és még tovább.


Plakátpapír, poszterpapír (matt/fényes)

Ez az egyik leggyakoribb nyomtatási felület. Két fajtája van: matt és fényes. A matt papír közel áll a legtöbb nyomtatóban használt 80gr-os sima papírhoz, csak vastagabb és tartósabb. A fényes papírt pedig úgy kell elképzelni, mint egy fotópapírt. Nevének megfelelően plakátokhoz, poszterekhez ideális.

Öntapadós PVC (vinyl) fólia (matt/fényes)

Szintén elérhető belőle matt és fényes verzió is. Üzletdekorációnál használjuk legtöbbször. Lehetséges habosított PVC-re, plexire kasírozva megrendelni, így már egy tartással rendelkező táblát adunk át, de csak a fóliát is átadhatjuk, ebben az esetben akár közvetlenül üvegre, műanyagra, fémre is felkasírozható.

Molinó/banner

Ezt a fajta nyomtatást lehet látni talán a legtöbb rendezvényen, kiállításon, sporteseményen. PVC ponyvára van nyomtatva ugyanúgy, mint az előző pontban említett médium, viszont egy nehezebb, tartósabb megoldást jelent és a hátoldalán nincs ragasztó. Az esetek döntő többségében kifeszítve teszik fel őket, ezért ringlizve vannak.

One Way Vision Fólia

Rendkívül különleges és újszerű megoldás, nagyon jó olyan helyekre, ahol az a cél, hogy egyik irányba át lehessen látni az üvegen, de a másik irányba ne. Ilyet lehet látni a villamosok és a metrók ablakán. Nagyon ötletes és hasznos megjelenési forma. Olyan helyekre ideális, ahol fontos hogy az üzletbe be tudjon jutni kívülről fény, de kívülről ne lehessen belátni, vagy az ablakokon legyen grafika. Annak ellenére, hogy a fólia lyukacsos, egy méter távolságból ez már egyáltalán nem érzékelhető.

Roll up fólia

Előadás, kiállítás, workshop és szinte bármilyen más esemény hasznos kelléke lehet egy roll up. Álló formátuma, viszonylag nagy mérete (80x200cm) és hordozhatósága mind ideálissá teszik arra, hogy ne csak egy alkalommal lehessen felhasználni, könnyedén szállítható és tartós megoldás. Remekül tudja segíteni az előadót, bemutatni egy-egy tárgyat vagy standot, kiemelve a legfontosabb részleteket. Komplett szerkezet készítésén kívül már használatban lévő roll up szerkezetben a nyomat cseréjét is válllajuk.

Egyéb tekercses anyagok

Nem csak a többi öt típusú anyagra lehet nyomtatni, ezeken kívül vannak különlegesebb, ritkábban használt anyagok is. Ezek közé tartoznak a következők: padlógrafika nyomtatás, tapétanyomtatás, háttérvilágításos anyagok nyomtatása, stb. Kisebb mennyiség esetén nem mindig tudjuk az ilyen munkákat elkészíteni, mivel nem tartunk raktáron minden fajta anyagot, de mindig érdemes érdeklődni nálunk.


A nyomatok kiváló minőségűek!

Nincs száradási idő!

Ellenálló nyomatok, laminálás nélkül is!


Nyomtatónk paraméterei

ParaméterÉrték
Nyomtatási eljárásLatex nyomtatás
Max. nyomtatási sebesség50 m2/óra
Max. tekercs szélesség1370 mm
Max. felbontás1200×1200 dpi
SzíncsatornákCMYK + LC + LM
HP Latex 360

Üzenet küldése:

(Max 2MB)