GYIK

Itt tesszük közzé a leggyakrabban felmerülő kérdéseiteket. Ha valamit nem találtál itt, ami szerinted nagyon ideillene, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot (már csak azért is, hogy a kérdésed megválaszoljuk) és jelezd, hogy ennek itt kéne lennie.

Mi számít nyomdakész grafikának?

Nyomdakész grafikának számítanak azok a digitális állományok, amiket szerkesztés nélkül tudunk használni. Ez ugyanúgy érvényes a névjegykártyára, szórólapra, óriásplakátra is. Nem elvárás, hogy ilyen anyagot kapjunk, de akinek módjában áll megválasztani a formátumot, annak jól jön, ha tudja mit küldjön.

A számunkra legjobb formátum a CorelDraw X5-ös verziójába mentett .cdr file.

Természetesen nem várjuk el, hogy mindenki ezt a programot használja, rengeteg más formátumot is tudunk kezelni: Adobe Illustrator (.ai), Adobe Reader (.pdf), Adobe Photoshop (.psd) és bizonyos kritériumok mellett a .jpg és egyéb bitképes formátumok is megfelelőek lehetnek.

Milyen elkészülési idővel kell számolni?

Az elkészülési idő elég változó lehet, mivel – mint láthatjátok – elég sok mindennel foglalkozunk. Vannak viszont meghatározott elkészülési idővel rendelkező tevékenységeink is.

Azonnal elkészítjük: Személyes rendelés esetén, a bélyegzőt és a gyorsnyomdai munkákat jellemzően azonnal is el tudjuk készíteni.

24 óra alatt elkészülnek: Névjegykártyák, szórólapok, bélyegzők, gravírozások, egyéb nyomdai megrendelések.

Több, mint 2 nap kell az elkészítéshez: A nagyobb darabszámú, illetve az összetettebb munkák kivitelezéséhez. Ha ilyenről van szó, mindenképp tudatni fogjuk Veled.

Milyen átvételi, kiszállítási lehetőségek vannak?

Személyesen, üzletünkben: Ajtónk mindenki előtt nyitva áll, be is jöhettek a megrendeléseitekért, legalább megnézhetitek élőben is, hogy mikkel foglalkozunk.
GLS küldeményként: Az utánvétel felárának megspórolásához érdemes a megrendelést előre kifizetni.

Fizetési módok

Készpénzzel üzletünkben
Bankkártyával üzletünkben
Utánvéttel a futárnak (Ezt a fizetési módot nem áll módunkban minden megrendeléshez biztosítani, de a legtöbb megrendelésnél (pl.: névjegykártya, bélyegző) nincsen akadálya.)
Előreutalással