Ipari táblák és jelölések készítése

Ipari jelölési és lézervágási igényeket is ki tudunk elégíteni, sok ilyen jellegű munkát készítettünk már. Ezek jellemzően logó/embléma jelölések, egyedi sorszámmal, QR kóddal, datamátrix kóddal jelölt adattáblák, vagy ipari formavágások. Ezekben az esetekben határozottan javasoljuk a próbadarab készítését, mely alapján egyértelműen eldönthető, hogy tudjuk-e a kellő minőségben kivitelezni a munkát, illetve a mesterdarab etalonként szolgálhat az egyenletes minőségű gyártás koordinálásához, ellenőrzéséhez.

Adattáblák, géptáblák készítése

Adattáblákat tudunk készíteni acélból, alumíniumból, rézből, illetve gravírozható műanyagból is. Ezek lehetnek egyedi feliratokkal, sorszámmal, QR-kóddal is ellátva.


Ipari jelölések

Már kész/félkész termékekre is tudunk jelöléseket készíteni, akár forgástestekre is. Ebben az esetben különösen fontos a próbagravírozás lehetősége, mivel egy általunk nem ismert alapanyagról nehéz biztosan eldönteni, hogy milyen lesz a jelölés pontos végeredménye.


Ipari vágások

Bizonyos anyagok nagyon jól vághatóak lézerrel és sok esetben a lézer kifejezetten előnyös technológia (például habosított, vagy textil anyagoknál egyből le is zárja a vágott éleket, azok nem foszlanak).

Makettekhez kiváló alapanyag a rétegelt lemez, méretek teszteléséhez sok esetben bevált már a szürkelemez, poháralátét karton is.

Üzenet küldése:

(Max 2MB)